Hemarbete och ny kyl/frys

Idag blev det bara hemarbete med lite olika saker plus svara på mail och liknande. Den nya kylen/frysen levererades på förmiddagen och på eftermiddagen körde jag igång den. Det är samma Siemens som tidigare fast i en lite högre variant. På eftermiddagen och kvällen blev det sedan avfrostning och rengöring av den gamla frysen, vilket tog rätt många timmar!

Idag var också första gången sedan VM startade som det INTE var fotboll på TV. Sprang faktiskt en mycket kort runda på morgonen bara för att testa varvet inne på bostadsområdet. Joggade ett varv först och testade sedan ett snabbt varv som gick fortare än jag trodde trots att jag blev delvis stoppad av trädgårdsarbetarna. Jag trodde de var rädda jag skulle halka på den blöta gången, men efteråt förstod jag att de sprutade några av träden med insektsmedel, men jag sprang förbi så snabbt så de hann knappt reagera.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.