Grymt kalla vindar i Beijing

Idag tog jag en promenad till en av de närmaste affärerna för att fylla på vatten- och ölförråden, men det var helt grymt vad kallt det var! En helt annan typ av kyla än i Sverige och i motvinden var det riktigt besvärligt. Vädret såg annars ljuvligt ut med sol från en klarblå himmel, men det stämde inte alls när jag kommit ut! Hade annars funderat på att springa en runda på eftermiddagen, men det var inte att tänka på!

Fick tyvärr tillbaka en rätt rejäl värk i ljumsken som strålar ned i benet efter att jag klippt tånaglarna. Det var nog inte så bra att dra upp ben och fot så långt under klippningen.

När jag var här för två år sedan innan jul så satte de upp en väldigt hög “julgran” (som den på Stortorget i Karlskrona) vid huvudingången till bostadsområdet, men i år verkar det inte bli någon sådan. Däremot är det fullt med juldekorationer längs med hela ingången och nu har även en tomte och renar i naturlig storlek kommit på plats! Jag ska se om jag kan ta en bild på detta och lägga in senare!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.