Det verkar bli bättre och bättre

Som vanligt lite si och så med sömnen, men nu tror jag faktiskt jag börjar bli bättre och bättre! Det går lite fram och tillbaka, men efter medicinen känns det oftast helt bra i några timmar, sen kommer värmekänslan och svettningar, men det gör det normalt sett också eftersom det är så varmt. Idag var det 32 grader och molnigt förutom att solen bröt fram en stund på eftermiddagen när jag tog en promenad till närmaste affären och handlade.

Efter en dusch sen så kändes det nästan helt som vanligt. Skulle försöka hitta kanalen som sände Sverige-Australien i Dam-VM och det finns en speciell fotbollkanal från CCTV, men jag hade inte hittat den tidigare. De matcherna jag har kollat tidigare sändes ju på nätterna kinesisk tid (nu var det klockan 19.00) och då gäller vanliga CCTV 5 som som är huvudsportkanalen. Vi hittade den till slut i alla fall nästan i exakt samma sekund som matchen började. Det var en bra match och Sverige var bättre och värda att gå till semifinal som blir mot Japan och den ska jag försöka kolla oavsett tid.

Det blev en sen lätt middag och sen hade HBO premiär på en film som heter SALT, som faktiskt var riktigt bra och sevärd! Det var så sent då jag kollade även första halvlek av Brasilien och USA, men sen var det dags att sova!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.