Halsont, knäont och dålig luft!

Nej, det var helt klart ingen bra dag för att springa en lite längre runda idag!

Luften var riktigt dålig och jag kände lite halsont på gång så jag plockade fram min flaska Echinagard och tog 20 droppar på morgonen med lite vatten. När jag sen började springa gjorde det rejält ont i vänster knä igen, så det blev bara en mycket kort löpning idag. Det är troligt värken försvinner, men med tanke på halsont och luften så kände jag inte för att testa det!

I övrigt blev det en härlig och rolig dag när Ella och hennes mamma kom på besök igen! Det var jag som fick fixa den tidiga lunchen och det blev två pizzor och pizzasallad. En pizza med tomatsås, bacon, skinka och ost och en med köttfärssås och ost. Det funkar bra med två pizzor i varmluftsugnen, men jag är ändå inte riktigt nöjd med pizzadegen som inte blir lika bra som i Sverige med färsk jäst.

Efter lek och stoj var det sedan mammorna som skulle stå för middagen i form av kinesiska kroppkakor, eller “jiaozi” och de blev väldigt goda, men det blev helt klart tillräckligt många över för att räcka till min lunch i morgon!

Hemlagade kinesiska jiaozi är underbart goda

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.