Jag börjar bli lite för slö på morgonen

Normalt vaknar jag och stiger alltid upp direkt vid sextiden på morgonen, men senaste tiden har jag blivit lite slö med det! Hade i och för sig alarm på mobilen vid den tiden tidigare, fast jag var alltid vaken när den ringde. Nu har det blivit lite annorlunda och jag tror det beror på att det nu är mörkt ända fram till sjutiden på morgonen. Måste också försöka komma igång och springa min morgonrunda som jag gjorde i princip varje dag under vissa perioder.

Trappuppgång och städning av garagetak

Dagens bild blir från trappuppgången med postboxarna till höger. Om man förstorar bilden genom att klicka på den och kollar noga ser man dock två av tre damer som städade och putsade garagetaket strax utanför och jag har visat bilder på det tidigare. Det var tydligen garagestädardag idag för samma aktivitet pågick vid alla upp- och nedfarter till garagen. Vid västra garaget var det en väldig ordväxling mellan arbetsledaren och en av de gron- och gulklädda damerna som tydligen inte gjorde som arbetsledaren ville! Det är en enorm hierarki här och jag brukar kalla en av arbetsledarna “Kommandoran” efter Emil i Lönneberga, här var det dock hennes assistent som skällde och gormade. De är dock trevliga båda två och brukar alltid växla några ord på mandarin när de ser mig, även om jag för det mesta inte förstår vad de säger!


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.