Härlig luft efter regnet även idag

Idag var det verkligen perfekt luft i denna del av Beijing igen efter de två senaste dagarnas riktiga skyfall, det var nästan som under sommarmånaderna då det kan komma just extrema skyfall! Inte lika mycket regn som vid sommarskyfallen men tillräckligt för att rensa luften så det blev ännu en härlig dag med klarblå himmel!

Härlig luft i Beijing idag

Härlig luft i Beijing idag med blå himmel

Härlig luft i Beijing idag

Nollan har fallit ned från byggnad A01 i bostadsområdet och jag hoppas inte någon fick den i huvudet. Påminner lite om Västra Vittusgatan 14 i Karlskrona för några år sedan när tegelstenar rasade ned från fasaden under ett oväder och det var mest tur som gjorde att varken människor eller bilar blev skadade,

Härlig luft i Beijing idag

En del av blommorna som levererades igår hamnade här

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.