Tillbaka till Karlskrona

Söndag 29 juni 2008
Åkte ut till flygplatsen klockan 11.00. Taxin gick ovanligt snabbt så det var mycket gott om tid i den gigantiska Terminal 3 på Beijing Capital Airport. Kollade runt lite i alla affärer men gick sedan till gaten och satt där och vilade och läste svenska tidningar för första gången på två veckor. Flyget gick i stort sett i tid, men mycket lång kö med plan som skulle iväg, fast den tid vi förlorade där var lätt att ta igen senare så planet landade i Köpenhamn i rätt exakt tid. Flög en annan väg än vanligt över Stockholm och sedan ner genom Sverige till Köpenhamn. Hann precis med tåget hem till Karlskrona med några minuters marginal. De går i och för sig en gång i timmen så det hade inte varit någon katastrof om jag inte hunnit med just det tåget. Var åter i Karlskrona cirka 22.45 och hann sätta på TV:n och se de sista minutrarna av EM-finalen mellan Spanien och Tyskland.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.