Blixtar och dunder och mer städning

Har varit van vid fyrverkerier från bostadsområdet bredvid både på kvällen och tidigt på morgonen, men nu vaknade jag klockan 02.00 av att det ösregnade och åskade något fantastiskt. Gick ut och satte mig på balkongen och beundrade skådespelet i cirka en halvtimme. Tyvärr var det inte helt nära men ändå trevligt att se blixtarna komma ned och höra det dova mullret lite senare.

På morgonen hade det slutat regna och jag hade hela dagen för mig själv och fortsatte storstädningen och nu var det dags för det stora badrummet. Det gick faktiskt mycket bättre och snabbare än jag trodde så strax efter lunch tog jag buss 513 till ändstationen vid Walmart Super Center och handlade bl a lite mer av Mr Muscles rengöring för kök eftersom den fungerar perfekt absolut överallt! Hittade även några väldigt goda tyska öl som jag ska köpa mer av senare. I och för sig dubbla priset mot kinesiska öl, men halva priset mot i Sverige så det är helt OK. Annars gillar jag mest de kinesiska ölen som är mycket goda och i alkoholstyrka ungefär motsvarar den gamla svenska mellanölen från 1960/70-talen.

Efter Walmartbesöket fortsatte jag städningen och slängandet och framåt kvällen fixade vi middag i form av ris, kött, grönsaker och kryddor i en mycket god blandning. Sen somnade jag mycket tidigt!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.