Dags att laga pizza igen!

Idag hade jag tänkt ta en löptur på morgonen, men smogen var alltför tät så jag avstod. Vissa dagar är det helt klart, men som idag är det helt enkelt inte hälsosamt att dra in så mycket i lungorna och jag har läst några artiklar på nätet just om detta problem, så jag får avvakta med nästa löpning tills luften är bättre.

Efter frukost tog jag buss 513 till Walmart och handlade alla ingredienser till de pizzor jag tänker göra i kväll. Det tar bara en kvart dit med bussen och jag passade även på att fylla på vätskeförrådet plus lite annat så det var en välfylld ryggsäck jag hade med mig tillbaka.

Tanken var att jag och en av våra vänner som pratar perfekt engelska skulle gjort pizzorna tillsammans, men han hade tyvärr förhinder p g a jobbet så det var bara hans fru som kom hit. Jag gjorde två stora pizzor med lite olika innehåll i ugnen och jag tycker själv de blev hyfsat goda och det mesta åts upp och resten blir nog frukost i morgon bitti. Testade även för första gången att göra pizzasallad och även den blev väldigt bra trots att jag inte ens var säker på att jag använde rätt ingredienser! Tillsammans med ett gott rött vin från Spanien smakade allt sammanfattningsvis mycket gott!

Tog sedan en kort kvällspromenad till buss 300 som vår gäst skulle ta sig hem med! Det är faktiskt helt perfekt väder just nu och helt underbart att ta en promenad på detta sätt!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.