Fortsatt städning och “pytt i panna”

Idag höll jag mig hemma hela dagen och ägnade mesta tiden åt städning, men tog även en promenad till en av de lokala varuhusen och handlade lite. Tänkte jag skulle fixa till ungefär samma typ av “svensk pytt i panna” som jag testat en gång tidigare. De hade samma goda korvar som tidigare och potatis och lök har jag redan.

Fixade till maten vid 19-tiden och jag tycker den var god och den fick bra betyg av de ätande! Kvällen ägnades sedan åt lite förberedelser inför morgondagen! Viktor och hans vänner från Jönköping vill, precis som jag, gärna ta en tur på kinesiska muren från Jinshanling till Simatai så i morgon bitti blir jag hämtad av en minibuss och sedan kör vi till vandrarhemmet där de fem killarna bor. Sen tar det en och en halv till två timmar till Jinshanling där kraftprovet börjar!

Det finns plats för 14 personer (förutom föraren) i bussen, så förhoppningsvis fixar Viktor och kompisarna några fler som vill följa med på denna underbara (men otroligt tröttsamma) vandring. Vi får se i morgon bitti! Från min enda vandring på denna led finns en lång text med bilder på

http://www.stenborg.com/beijing2007/kinesiskamuren.htm

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.