Regnet det bara vräker ned!

Idag tidigt på förmiddagen började regnet formligen vräka ned över denna del av Beijing. Det var ett helt enormt skyfall och blixtarna susade över himlen och det var några rejäla åskknallar alldeles i närheten. Tidigare åskoväder på kvällarna har varit fyra-fem kilometer härifrån men nu var det mindre än en kilometer.

Hade tänkt springa en runda på förmiddagen och regnet spelar i och för sig ingen roll, men i åskväder är det ingen bra idé att springa. Ägnade i stället förmiddagen åt att fixa ett av skåpen i köket och en del av badrummet. Fram mot eftermiddagen slutade det regna så jag tog en promenad till ett närliggande varuhus/mataffär och handlade det jag saknade till kvällens middag.

Efter lite surfande på nätet var det sedan dags att laga middag som blev mycket lyckad! Sen var det fotboll som gällde och Argentina mot Sydkorea var en av de bästa matcherna hittills i VM. Underbart att se Lionel Messi och att Argentina till slut vann med 4-1 var helt OK, men synd att Sydkorea missade sitt friläge vid 2-1, ett mål där och det kunde blivit ett helt annat resultat. Kvällsmatchen i Kina var sedan Nigeria-Grekland, men jag somnade faktiskt redan innan halvtid när Nigeria ledde med 1-0 och missade Greklands båda mål!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.