Härlig hemmadag!

Idag fortsatte jag med lite läsning och skrivande på min favoritsida på nätet på morgonen och sedan var det lite smådetaljer att fixa i lägenheten!

Efter en enkel lunch gick jag till närmaste varuhuset och handlade. Hade tagit med GPS:en och tog “innersvängen” inom bostadsområdet och den visade sig vara nästan exakt 1100 meter, vilket var längre än jag trodde. Helt klart kommer jag nog att springa morgonrundorna här i stället för ute på gatorna! Det är en helt annan luft här inne och de små konstgjorda bäckarna med guldfiskar och svärdbärare och den härliga grönskan gör det betydligt enklare att andas än ute bland avgaserna. Dessutom är det flera fontäner och bevattningsanläggningar under varvet så det är enkelt att svalka mig om det behövs.

Sen var det min tur att fixa middagen och det blev väl ett rätt hyfsat resultat och sedan är det ju tredje omgången i gruppspelet i VM så det var två parallella matcher klockan 22.00 kinesisk tid och England gick vidare med knapp nöd i den match vi kollade.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.