Fortsätter med lite småprojekt och löpning

Idag blev en mellandag som jag mest tog det lugnt och fixade smådetaljer hemma, men tog även en löprunda vid lunchtid. Det är tyyärr dock alldeles för varmt så det var ingen höjdare. Det blir nog mest löpning mycket tidigt på morgonen under denna årstid om det ska vara någon mening. Som en del provade jag dock att springa just varvet inne i  bostadsområdet några gånger och det var helt klart mycket “friskare” än rundorna på gatorna utanför.

Härligt att stanna till och kolla på fiskarna i det klara vattnet eller svalka sig i fontänerna, vattenfallen eller trädgårdsarbetarnas bevattningsanläggningar! Friskheten från allt vatten gör det helt enkelt enklare att andas.

Efter middag kollade jag sedan fram till midnatt på VM:s hittills mest intressanta och spännande match där Slovakien helt rättvist eliminerade världsmästarna från Italien med 3-2!

3 Responses to “Fortsätter med lite småprojekt och löpning”

 1. andreas says:

  hej jag befinner mig i peking just nu och jag undrar om du vet någon svensk restaurang hr i peking som har svensk mat eller t.o.m midsommarfirande?

 2. stenborg says:

  Hej Andreas!

  Jan-Ove Waldner var tidigare delägare i en bar som bytte namn några gånger och hetat Nordic Sport eller någonting i den stilen och ett tag hette den bara W-Bar. Den ligger (eller låg) rätt nära Svenska Ambassaden och Workers Stadium i Sanlitunområdet. Fast jag tror han har sålt sin andel, men när jag var där senaste så hade de “svensk husmanskost” på menyn, t ex pyttipanna, stekt fläsk med löksås o s v. Skrev lite om det på denna länk

  http://stenborg.com/beijing2007/waldner.htm

  Annars kan du ju ta dig till IKEA och äta köttbullar och potaismos tillsammans med en kall Mariestadsöl. Har provat det tidigare och det smakade mycket gott!

 3. stenborg says:

  Midsommarfirande hade Svenska Ambassaden tidigare och vi hade tänkt gå dit i år, men det verkar vara nedlagt för ingen info fanns på hemsidan och den svenska kvinnan vi frågade på ambassaden hade “ingen aning” efter det var första året hon jobbade där.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.