Besök på Carrefour mm

Efter en kort löptur på morgonen “jobbade” jag lite hemma och vid lunchtid tog jag buss 513 till närmaste Carrefourvaruhus för diverse handling. Buss 513 är perfekt för den stannar precis utanför bostadsområdet och det finns alltid sittplatser i båda riktningar. Nu hoppade jag av vid Carrefour men två hållplatser längre bort ligger Walmart om man hellre vill handla där.

Tillbaka igen så var det mest slösurfande innan jag gjorde en mycket god köttfärssås som jag åt tillsammans med kinesiska makaroner som faktiskt är den godaste pastan jag ätit i Kina. Hittade just den varianten i ett lokalt varuhus så det är bara att fylla på förrådet när de är slut! De kostar drygt fem kronor för 400 gram och det är väl ungefär detsamma som i Sverige om man handlar de billiga varianterna på t ex Willys?

“Blandfärs” som i Sverige finns inte i Kina utan det finns de tre alternativen nöt-, gris-, och lammfärs. Idag var det nötfärsen som jag använde och det blev faktiskt riktigt gott! Priserna på kött av alla slag är naturligtvis betydligt billigare än i Sverige och de cirka 400 gram nötfärs som jag använde kostade mindre än åtta svenska kronor.

Det blev t o m en hel del över som jag kan värma till lunch i morgon!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.