Svetten bara rann idag!

Började med tre varvs löpning som vanligt och efter dusch tänkte jag sen åka till Svenska Ambassaden och ställa några frågor. Märkte dock när jag kom ut att det var ohyggligt kvavt och ingen vind överhuvudtaget. Tänkte ta buss 29 till Jinsongs tunnelbanestation men den var totalt full av folk så jag promenerade dit i stället, vilket tar en knapp halvtimme. Svetten formligen rann hela tiden och jag funderade på om jag skulle gå tillbaka hem. Det var ungefär samma känsla som en gång när jag åt lunch på gamla Lisa Sjökrog  en varm sommardag och svetten formligen sprutade ut. Kanske anledningen var löpturen strax innan vid båda dessa tillfällen och det var “eftersvettning” som är vanlig när man idrottar.

Det tog bara några minuter att få svar på mina frågor på ambassaden och efter det promenerade jag ned till Yashow Clothes Market och köpte först en iskall flaska vatten som jag svepte direkt. Hade tänkt handla lite, men det var helt enkelt för varmt så jag promenerade ner till närmaste tunnelbanestation och åkte tillbaka till Jinsong. Handlade sedan i det japanska varuhuset och promenerade hem igen.

Nu hade solen brutit fram lite så det var läge att dra igång tvättmaskinen och det torkade rätt snabbt på södra balkongen! Fixade sen en mycket god pizza med köttfärssås och mozzarellaost och sedan var det dags att sova efter att ha svarat på mail och surfat lite.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.