Längre löpning idag

Termometern visade 28 grader när jag gav mig ut för att springa klockan 07.00 på morgonen. Bestämde därför att jag skulle ta ett lugnt pass med fem varv inom bostadsområdet och det klarade jag utan problem. Vid tidigare besök i Beijing har jag inte sprungit inom området alls, mest för att jag var orolig för alla lösspringande hundar man hela tiden måste passera, men jag har inte varit med om en enda incident med hundar trots att det ibland kan vara ett tiotal jag måste springa förbi varje varv. Det är många i bostadsområdet som har hund, men det är till 95 procent väldigt små hundar, större varianter som t ex labrador förekommer knappt alls.

I övrigt tillbringade jag förmiddagen med att skriva lite på nätet och ta en tidig lunch i form av resterande pizza från igår. Härligt att kunna slå på luftkonditioneringen i sovrummet och sitta och skriva!

Hade sen tänkt ta en tur till Hongqiao och handla lite, men det började regna riktigt ordentligt och jag har några dagar ytterligare att handla så jag stannade hemma och fortsatte jobba resten av dagen och sedan blev det en mycket sen middag på min favoritrestaurang alldeles i närheten. Vi tog det vanliga med en jätteskål nudlar, åtta olika grönsaker och kryddor och en skål kött var, men även en skål med jordnötter vid sidan om som jag inte provat tidigare, men som var jättegoda! Totalkostnad inklusive en stor öl var 46 kronor för två personer så jag förstår att denna väldigt spediella restaurang är mycket populär och för det mesta i stort sett fullsatt.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.