Vindarna blåser bort dammet

I natt tog vindarna åter fart och byggdammet och smogen som legat över Beijing blåste direkt bort så att himlen blev klarblå igen. Det var rätt kalla vindar och med tanke på förkylningen höll jag mig inomhus och vi tvättade två maskiner tvätt som torkade snabbt på balkongen.

Framåt kvällen fixade jag en stor pizza och sallad som blev mycket bra och det blev “tabberas” på. Kollade sedan på en fantastiskt bra badmintonfinal i Asiatiska Spelen som Kinas Lin Dan vann med 2-1 i game (som det heter i badminton).

Provade även två nya kinesiska mediciner mot hostan, men i morse provade jag en annan kinesisk naturmedicin som jag nog kommer att använda i stället. Den löser upp slemmet i luftvägarna på ett makalöst sätt utan att man blir “torr” i halsen. Den är i sirapsform och egentligen inte kinesisk, men tillverkad i Hongkong av örter som växer på Seychellerna.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.