Nytt besök på ett elektronikvaruhus

Idag sken åter solen från en absolut klarblå himmel igen och det var åtta minusgrader på förmiddagen! Efter att ha tvättat en maskin med kläder fixade jag en pizza med sallad och sedan tog vi en promenad till ett elektronikvaruhus i närheten. Det är dags att byta TV:n i vardagsrummet och det finns hur mycket som helst att välja mellan. I detta varuhus finns i princip alla kinesiska och utländska märken, men efter dagens besök lutar det nog mest åt en modell från kinesiska Haier. Vi får se hur det blir med det!

Jag fick springa iväg till den närmaste affären på förmiddagen för att köpa tomater till pizzan eftersom de var helt slut och några konserverade krossade tomater finns inte i Kina. Passade då på att ta nedanstående bild på en helt fantastisk man som varje dag från morgon till kväll oavsett helg eller vardag går utanför denna bostadslänga och sopar nedfallna löv från träden på gräsmattor och gångar. Han har haft väldigt mycket att göra under senhösten, men nu är i stort sett alla träd rena frän löv så jag vet inte hur han arbetar under resten av vintern.

Det är en hel armé med människor som arbetar med att tvätta trappor, hämta sopor, vattna gräsmattor, putsa fönster o s v i området men mycket av detta ligger nog nere under vintern.

Jag tycker i alla fall att han är fantastisk som går med sin kvast och lövbehållare dag ut och dag in och alltid är glad och trevlig och hälsar! Det går också att se på bilden nedan hur rent från löv eller annat skräp det är på gångvägen! (Klicka på bilden för större bild).

En fantastisk man som sopar löv hela dagarna i bostadsområdet


PriceRunner - Jämför innan du handlar

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.