Uppdatering av hemsidor

Idag var det bara uppdatering av hemsidorna som gällde så jag stannade inne hela dagen förutom en kort promenad till den närmaste affären för att handla!

På norra sidan av bostadsområdet ligger det olika affärer och företag i markplanet och jag ska komma med några fler bilder därifrån senare. Det är mest bostadsmäklare som håller till där, men även ett par tvättfirmor, några klädaffärer och diverse andra affärer. Där hade vi tidigare den närmaste livmedelsaffären dit det tog ett par minuter att gå, men den är nu nedlagd och ersatt av en exklusiv godisbutik där jag aldrig sett någon kund. Det finns även en mycket exklusiv vinbutik där jag heller aldrig sett någon kund när jag gått förbi och det finns faktiskt även en “Nordic Coffee Bar” som jag ska testa någon gång. Det lär vara en kinesisk medborgare som bott i Norge som driver den!

Det var inget bra ljus för att ta bilder idag jag får illustrera promenaden till närmaste varuhuset med nedanstående som är en liten klädaffär där de säljer, som jag ser det, kläder som skulle kunna vara från 1960-talet i Sverige om man ser på designen!

Klänningar som ser ut som på 1960-talet i Sverige

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.