Dags att “jobba” lite igen

Jag gör ju Föreningen Gamla Carlscronas medlemsblad Kaulskroniten och i morse fick jag alla texter och bilder som ska vara med i nästa nummer. Det blir första gången jag provar att göra den från Kina, men det borde rimligen fungera lika bra som att göra den i Sverige. Skulle det inte fungera så är jag ju (tyvärr) mycket snart tillbaka i Sverige igen och kan fixa den då, men det ska nog fungera innan jag åker.

Fick dock tillbringa en dryg halvtimme i telefon med Adobes support för att kunna installera InDesign i den nya datorn. Jag har naturligtvis köpt licensen, men det är en uppgraderingslicens från tidigare versioner av PageMaker och det fungerar helt enkelt inte med dessa gamla licensnummer. Det var samma problem när jag installerade InDesign i Sverige så jag måste få en upplåsningskod från Adobes alltid eminenta support! Perfekt att kunna ringa från Skype som bara kostar 16 öre minuten!

Var även ute en sväng och handlade bl a köttfärs och kycklingfiléer så kvällens middag blev köttfärssås med kinesiska makaroner! Just denna sorten är den absolut bästa pastan jag hittat i Beijing och den är t o m mycket godare än de italienska importeraden märkena som kostar tre-fyra gånger så mycket!
Test av svenska webbhotell

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.