Såg några joggare från balkongerna i morse

Det började nästan spritta lite i benen i morse när jag som vanligt kollade ut lite från balkongerna i lägenheten. Det är rätt ovanligt att se folk som joggar i Beijing, men på gatan i norr såg jag flera stycken tidigt i morse och även inom området från den andra balkongen var det en kvinna som sprang plus den rolige mannen som springer extremt långsamt och ibland vänder och springer baklänges. Jag hoppas jag kan snöra på mig löparskorna någon av de närmaste dagarna och testa ett par varv inom bostadsområdet.

Det blir helt klart “joggning” för min del, “löpning” är nog inte att tänka på efter ett så långt uppehåll.

Det är ju söndag idag och söndagar är det alltid ett nöje att vänta på och sedan läsa “Julia Caesars” fantastiskt läsvärda krönikor på Snaphanen och idag var naturligtvis inget undantag från den regeln!

En i och för sig lite lång och ibland svårläst artikel, men otroligt intressant information om svenska politiker och mediers undfallenhet till nazimens härjningar under andra världskriget, vilket naturligtvis ger dåliga vibrationer och påminner rätt mycket om samma typ av undfallenhet från politiker och mediacensur som råder i dagens Sverige.

Direktlänk till dagens artikel som heter “Orden och Makten!”

Jag kan rekommendera alla att läsa Julias söndagskrönikor, men även hennes två böcker “Världsmästarna” och “Fler ministrar borde gråta” som båda finns att köpa både via Bokus och Adlibris.

I övrigt var det en rätt händelsefattig dag och vädret var inte alls lika bra som igår så det blev bara en kortare promenad för att fylla på vätskeförråden!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.