Regnet det bara öste ned i morse!

Idag var tanken att jag  på morgonen skulle följa med de fyra ungdomarna till nöjesparken Happy Valley som ligger på promenadavstånd (tio minuter) härifrån, alternativt ta bussen till huvudingången, vilket tar ungfär lika lång tid. Happy Valley är ungefär som Liseberg och Gröna Lund, fast betydligt större och jag har faktiskt aldrig varit inne på området.

Tyvärr spöregnade det något alldeles enormt på morgonen och en stor del av förmiddagen så vi ställde in besöket där! Får se om det blir bättre väder de kommande dagarna. Det lär kosta ungefär en hundralapp i inträde och då är alla aktiviteter helt fria och det finns många attraktioner som verkar betydligt häftigare än på Liseberg och Gröna Lund som jag läst om i andra bloggar, fast jag kommer nog inte att pröva dessa!

Nu är det snart kväll i Beijing och dags att börja förbereda middagen, idag blir det den mat vi egentligen tänkt äta igår och jag har just kokt lite potatis som nu ska få svalna innan jag steker den senare i kväll ihop med lite lök och stekt ägg och sen blir det även några köttbitar!

Nästan lite som “svensk” mat, eller hur?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.