Det känns bättre idag, men igår kväll var det illa

Efter jag skrev i bloggen igår sov jag lite halvt om halvt på eftermiddag och kväll och mådde riktigt dåligt och febern var som mest uppe i 39,6, tagen i armhålan så kanske lite högre i verkligheten. Det räcker dock rätt bra att ta två magnecyl eller motsvarande kinesiska tabletter så var den nere i åtminstone 38 grader. På apoteket tyckte de jag skulle besöka läkare för att bestämma vad som är fel och för att kunna få rätt medicin, men jag vill vänta några dagar om jag inte skulle bli sämre.

Eftersom det var si och så med sömnen förra natten och jag sovit mycket på dagen så förstod jag att det var meningslöst att försöka sova som en vanlig natt så jag kollade först “Fantomen” på HBO (som jag inte sett tidigare) och sedan Sverige-USA i dam-VM klockan 03.00 (mycket bra match), men steg även upp ibland för att ta mer medicin och hämta fler vattenflaskor för jag svettas något helt enormt varje gång efter jag tar medicinen.

Jag tyckte faktiskt jag började känna mig bättre framåt natten och morgonen var temperaturen 38,4, men nu har jag även fått ont i hela kroppen och det är väl ett symptom som mer hör ihop med den “vanliga” influensan som jag minns från tidigare gånger jag haft en sådan!

Igår kunde jag heller inte äta något som helst under hela dagen hur mycket jag än försökte, men idag gjorde jag ett par raggmunkar, miniportion pasta och sedan vatten, mjölk och öl att dricka och fungerade hyfsat. På kvällen lyckades jag även klämma i mig åtminstone en halv skål med kinesiska nudlar och även några köttbitar vid åttatiden! Jag bestämde mig dock för att hålla mig vaken så länge som möjligt och försöka sova hela natten så jag kollade filmen “The Running Man” med Arnold Schwarzenegger klockan nio på kvällen och det var inga problem att hålla mig vaken under den filmen!

Filmen är gjord 1987 och är en science fiction om hur det ser ut 30 senare år 2017 när en elit av politiker, myndigheter och media lyckats lura hela befolkningen om verkligheten och den gav verkligen otäcka vibrationer om hur det ser ut i Sverige år 2011 där politker och media lyckats lura svenska folket på ett liknande sätt i över 40 år.

Det blev ett lyckligt slut på filmen när Arnold och hans medhjälpare lyckades avslöja bedrägeriet och väcka hela folket på en gång i direktsänd TV så jag bara hoppas på att något liknande händer i Sverige så snart som möjligt.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.