Hög feber och trolig maginfluensa?

Idag blir det bara ett kort inlägg för jag vaknade först 00.30 och sedan 02.30 och sedan var det helt omöjligt att somna om trots att jag t o m provade med lite avslappnande naturmedel. Jag satte i stället på TV;n och la mig på soffan och såg Tyskland- Frankrike i Dam-VM! Ovanligt bra match för att vara damer och Tyskland vann med 4-2.

Jag kunde som skrivet inte somna och det blev många zappande mellan de kinesiska kanalerna under natten. Jag omväxlande frös och svettades, hade ont i huvudet och lite ont i magen så jag kollade tempen på morgonen och den var 39,2 och det är ganska högt! Jag minns faktiskt inte när jag hade feber senast och efter några magnecyl svettades jag något helt enormt när kroppen återgick till normal temperatur. Jag trodde först det berodde på något annat men det blev många besök på toaletten på förmiddagen och jag lyckades även kräkas, vilket jag inte tror jag gjort på över 30 år? Så det är väl någon form av tillfällig magåkomma hoppas jag och jag har faktiskt aldrig råkat ut för något liknande varken i Beijing eller andra delar av Kina.

Så fler bilder från bostadsområdet får nog vänta åtminstone till i morgon för nu ska jag ta ett par magnecyl igen och försöka sova en stund!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.