Vaknade mitt i natten

Jag vaknade mitt i natten av att jag svettades något alldeles ohyggligt och det tunna lakan jag hade som täcke var totalt genomsurt. Jag har absolut ingen feber och jag känner mig helt bra så det var väldigt konstigt! Vi fyratiden flyttade jag över till soffan i vardagsrummet och svepte in mig i ett tjockt täcke, men även det var genomsurt när jag steg upp vid sextiden och satte på morgonkaffet. Passade på att svepa 55 centiliter vatten för att återställa vätskebalansen och fyllde på med mer senare.

I övrigt känns allting helt OK och jag provade t o m att springa lite fram och tillbaka från norr till söder ett antal gånger i lägenheten. Gick även till en av affärerna och fyllde på framförallt vattenförrådet som börjat sina, men nu är det fullt med 24 flaskor i lådan!

Det känns som sagt helt OK igen och nu ska jag försöka ta tag i några projekt jag inte hunnit med samt även uppdatera hemsidorna lite oftare! Just när vi skulle äta middag såg jag att det var klassiska “Close Encounters Of Th Third Kind” på HBO så vi inmundigade middagen vid TV:n för en gångs skull. Jag såg den just när den kom till Sverige, men idag håller den väl inte riktigt klassen men det kanske beror på att mitt intresse för UFO och utomjordiskt liv inte är lika stort som på den tiden!

Om inget oförutsett händer ska jag även fortsätta med bilderna från bostadsområdet i morgon!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.