Nu känns det i princip helt bra igen

Vaknade i vanlig ordning lite då och då på natten, men allt börjar nu kännas normalt och t o m huvudvärken har försvunnit större delen av tiden. Stannade annars bara hemma idag och vilade och gjorde upp lite planer. Här kommer några ytterligare bilder från bostadsområdet som jag utlovade tidigare, men inte orkade plocka fram under veckan jag var sjuk! Jag delar upp bilderna på tre-fyra dagar framöver.

Vattenfall vid södra ingången

Vid södra ingången är det ett fint litet vattenfall och där brukar samlas massor av stora guldfiskar nedanför och jag antar det beror på att vattet blir lite kallare just i detta område som dessutom ligger lite i skugga större delen av dagen

Västra ingången till bostadsområdet

Västra ingången är den jag använder mest och så här ser det ut direkt när man kommer in där

Norra ingången till bostadsområdet

Norra ingången är ju huvudingången till området och där är det extra fint med stora “totempålar” och rinnande vattenfall längs väggarna där man går in. Sen har jag nog visat fontänerna och allt vatten som syns till vänster tidigare, men här brukar vara rejält folkliv särskilt på morgonen och i skymningen då mammor, mormödrar, farmödrar och barnflickor samlas där med sina barn. Jag har faktiskt stannat till där ibland och suttit en stund när det var som varmast på eftermiddagen och det svalkar rejält från alla fontänerna om man hittar en plats att sita i  skuggan.

2 Responses to “Nu känns det i princip helt bra igen”

  1. Bos says:

    Hej, tänkte bara tacka för http://stenborg.com/beijing2007/, bra information och tips som hjälpte mycket när jag och en kompis var i Beijing nyligen. Synd att man inte längre känner att man vill bo kvar i Sverige efter några veckor i Beijing :/ :)

  2. stenborg says:

    Hej Bos!

    Kul att du hade nytta av min information och mina tips! Tyvärr har jag varit lite slö med att uppdatera den sidan, men den mesta informationen stämmer fortfarande! Min tanke är annars att uppdatera föra över allt till en helt ny sajt, men tiden räcker inte just nu.

    Jag förstår helt vad du menar med att inte vilja bo i Sverige efter att ha varit några veckor i underbara Beijing!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.