Antligen regnar det i Beijing

Sondag den 26 augusti 2007 blev den forsta regniga dagen i Beijing efter en t o m for Beijing ovanlig varmebolja. Det var harligt att se regnet och kanna temperaturen minska och luften bli mer syrerik. Det blev annars en lugn sondag med bara nagra korta utflykter i narheten av lagenheten. Besokte bl a en jattestor Outlet med alla slags markesklader, men det var faktiskt t o m dyrare an i Sverige enligt min mening, sa det kan inte vara sa manga kineser som har rad att handla dar. Besokte aven ett inredningsvaruhus bredvid som var ratt kul. Det fanns manga designprylar man skulle kunna tanka sig att ha hemma, men det ar ju helt omojligt att ta med sig sadant till Sverige.

Vi besokte aven ett stort sportvaruhus dar allt inom sport och fritid kunde inhandlas. Det var kinesiska marken sa priserna var mycket laga. Kul att bara ga runt och kolla folklivet i varuhuset och nagra smaprylar inkoptes.

Sista anhalten for dagen blev jattevaruhuset Tesco som ar en del av en jattelik galleria. Innan taxi tillbaka inhandlades dagens middag i form av stora rakor som helt enkelt fangades upp med hav i ett av de stora akvarierna i butiken (bilder kommer). Eftersom vi skulle ta taxi tillbaka passade vi aven pa att inhandla ett antal goda kinesiska olsorter. Den kinesiska olen ar generellt satt supergod och helt perfekt i alkoholstyrka, dvs som den gamla svenska mellanolen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.