Härligt att springa i duggregnet på morgonen

Det regnar fortfarande lite i princip varje natt, men idag fortsatte regnet på morgonen och hela förmiddagen och långt in på eftermiddagen. Det är inga åskoväder som för två veckor sedan eftersom temperaturen nu är betydligt lägre utan ett strilande duggregn.

Idag var jag uppe redan 04.30 och kunde inte somna om så jag gav mig ut att springa redan strax efter 06.00, men idag var jag i princip ensam ute förutom ett par damer som var ute med sina hundar.

Jag har alltid gillat att springa när det regnar och idag var det verkligen skönt, fast jag nöjde mig med “tre varv” som jag nu enkelt “joggar” under 20 minuter utan att ta i alls. Det är alldeles för halt på marmorplattorna och vissa av stenbeläggningarna när det regnar så det går inte att springa fortare utan att riskera att halka. De sätter också ut skyltar lite här och där om att det är risk för att halka (se nedan).

Caution - Wet floor

Caution – Wet floor” står det på alla dessa små skyltar som sätts ut i hela området när det regnar, men även ibland på förmiddagarna när man tvättar och spolar alla gångvägarna.

På tal om något helt annat så drog ju Aftonbladet (tillsammans med Expressen) igång en kampanj mot det de kallar “näthatet” men igår skrev en av Aftonbladets egna reportrar i sin blogg en av de mest hatiska artiklar jag någonsin läst och på hans Facebooksida fanns ännu grövre formuleringar.

Det tog bara ett par timmar innan Aftonbladet först tog bort blogginlägget och sedan hela bloggen. Jag undrar om denne “reporter” har något jobb att gå till på måndag?

Jag skrev en längre artikel om detta Aftonbladets eget “näthat” i Karlskronabloggen igår som finns att läsa här!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.