Kalla vindar på morgonen och sedan solsken!

Idag var det som en helt perfekt svensk sommardag i Beijing. På morgonen var det 17 grader när jag sprang och framåt eftermiddagen var det helt klarblå himmel, fri sikt och 25 grader i skuggan! Provade att sitta en stund i solen på balkongen, men det var alldeles för varmt eftersom solen nu står så lågt.

På morgonen sprang jag lite “blandad löpning” i form av fartlek och intervaller i 40 minuter. Hittade ett perfekt ställe för 200-metersintervaller där det är brett och raka spåret fram och tillbaka! Det är dock några upp och nedfarter till garaget så det gäller att hålla sig vid kanten om det kommer bilar för i Beijing har bilarna alltid företräde även i den vanliga trafiken!

Här kan jag springa 200-metersintervaller

Ovan raksträckan som är drygt 200 meter och som är helt perfekt för 200-metersintervaller. Jag tänker inte nämna mina tider de gångerna jag sprang idag, men det var långt ifrån de tider vi brukade ha utanför den judiska kyrkogården vid Vämö i Karlskrona, men den sträckan var nog å andra sidan inte riktigt 200 meter.

Får försöka hitta något bra ställe för 500 meter och 1000 meter också och exakt 2500 meter mätte jag upp någon gång vid ett tidigare besök, men jag minns inte hur jag sprang den gången!

Passade även på att på eftermiddagen ta en fin bild på ett äldre par som satt sig att koppla av just där jag sprang på förmiddagen och de syns nog även på bilden ovan om man drar upp den i storlek!

Vila på eftermiddagen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.