Vaknade tyvärr lite för sent för att springa långt

Idag var det åter helt perfekt luft och det kom några regnskurar under natten som gjorde att det var fri sikt hur långt som helst från balkongerna. Tyvärr vaknade jag inte förrän vid 06.00 och efter morgonkaffe, koll av mail, svara på kommentarer i Karlskronabloggen o s v så blir klockan alltid minst 07.00 och det tycker jag är för sent för att dra iväg på en långrunda. Så jag nöjde mig med exakt 45 minuter idag och jag “sprang” hela vägen utan dricka för idag var det bara 17 grader på morgonen och det måste vara det absolut lägsta som varit sedan jag kom hit den 1 juni.

Det ska tydligen bli liknande väder imorgon också och jag har redan ställt klockan så att jag kan vakna tidigare, för om jag inte ställer någon klocka vaknar jag i princip alltid exakt klockan 06.00 oavsett vid vilken tid jag lagt mig!

Igår kom jag igång rätt bra med att uppdatera Karlskronabloggen igen och jag har en del halvfärdigt material som kommer inom kort! Det är mycket som händer i “Dårhus Sverige” just nu och det blir en del artiklar om det och en del med konstverk och gamla bilder från Karlskrona!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.