Det var nästan att jag sprang en runda idag

Det kändes rätt OK på morgonen och jag hade inte alls så ont i halsen som tidigare så jag var faktiskt på väg att ge mig ut och springa en kort runda, men jag ändrade mig för det var rätt kyligt och lite kalla vindar. I och för sig är det väl bara att ta på lite mer kläder, men jag får nog avvakta några dagar.

Satt annars mest vid datorn och “jobbade” med att uppdatera Karlskronabloggen och det känns rätt kul nu när det kommer många nya besökare trots att många av inläggen inte handlar om Karlskrona, men det är kanske därför de nya besökarna kommer?

Fram på eftermiddagen kom sedan Ella och hennes mamma som fixade en jättegod sallad till middag tillsammans med ett mycket gott kinesiskt bröd och skinka! Jag blev mätt på det, annars hade jag även kunnat ta del av kycklinggryta och kycklingsoppa, men det är inte mina favoriträtter så jag avstod! Vi följde dem sedan hem i vanlig ordning och det är faktiskt riktigt kyliga vindar på kvällarna just nu! Det blir helt klart till att plocka fram jeansen och jackan ur garderoben!

Ellas innovativa sätt att vattna

Även idag blev det lite vattenlekar, bl a på balkongen! Sydostasiater är ju generellt sätt de mest intelligenta människorna i världen om man ska tro IQ-sammanställningarna och här har Ella hittat ett innovativt sätt att fylla vattenkannan när den var tom. Även denna bild tagen med Samsungkameran som nu fungerar helt perfekt. Jag skulle egentligen slängt den för flera veckor sedan och köpt en ny.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.