I morse mådde jag riktigt dåligt

Jag vaknade mycket tidigt och steg upp och kollade på omväxlande Milans och Arsenals matcher i Champions Leauge och allt kändes helt OK. Gick sen tillbaka och sov fram till åttatiden, men när jag vaknade mådde jag riktigt dåligt och hade inte en aning om orsaken! Det finns en läkarmottagning i en av bottenlägenheterna i uppgången bredvid, så jag var nästan på väg dit och hade plockat fram både pass och mina försäkringspapper.

Jag tog dock en halvtimmes promenad som dock inte hjälpte speciellt, men efter en liten frukost kändes det sedan bättre! Jag tror helt enkelt att jag slarvade riktigt ordentligt med att äta igår så jag hoppas det var orsaken, för jag mådde faktiskt riktigt dåligt.

Tog sen en promenad till affären och handlade lite mat och dryck och nu ska jag strax fixa köttfärssås och makaroner som får bli både dagens lunch och middag!

Nu är arbetetet utanför ingången tydligen helt slutfört och jorden är åter lagd över rören, så nu skulle jag faktiskt kunna springa en runda och det är just här jag brukar starta efter att min Garmin Forerunner 305 hittat alla satelliter!

Idag var den riktigt dåliga luften tillbaka efter en vecka med underbart klar himmel och denna bild tog jag strax utanför affären!

Rullbandet upp till andra våningen

I detta “nya” varuhus är det otroligt många människor som handlar och så här ensam på rullbandet upp till andra våningen har jag helt klart aldrig varit! I det “gamla” varuhuset som ligger lite närmare är det nog mer personal än kunder för det mesta!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.