Dagens viktigaste nyhet – “Avpixlat”

Idag var nog det som kändes som den första riktiga höstdagen i Beijing, det var riktigt kalla vindar på morgonen och det duggregnade t o m lite, vilket är ovanligt i oktorber! Trots det var söndag stannade jag mest inomhus och det var heller ingen mening att köra några maskiner tvätt med tanke på vädret! Fast i morgon ska det åter bli strålande sol, så det blir perfekt att köra en maskin tvätt tidigt på morgonen!

Jag var dock tvungen att gå och handla lite för jag skulle testa något jag aldrig gjort förut i Beijing, helstekt fläskfilé och potatisgratäng och det blev faktiskt helt OK till middag! Fast nästa gång hoppas jag kunna göra den ännu bättre! Fläskfilén är alltid helt purfärsk och jag har faktiskt inte riktigt koll på priset, men det räcker gott för två-tre personer med en filé som kostar cirka tio kronor. Potatisen tror jag kostar kring två kronor per kilo!

Mycket sent på kvällen besökte jag sedan min favoritsida på nätet, Politiskt Inkorrekt, eftersom idag var dagen för deras s k “nedläggning” och jag kunde ta del av den glädjande informationen om att ersättaren nu var online och heter Avpixlat – Den oretuscherade bilden. Ett helt genialt namn tycker jag och jag har skrivit ett längre inlägg om Avpixlat i Karlskronabloggen som finns att läsa här!

Rekommenderar även alla att besöka nya Avpixlat på länken nedan!

Avpixlat - den oretuscherade bilden

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.