Vilken helt underbar höstdag med strålande sol

I morse återföll jag än en gång i löpningsmissbruket och omväxlande sprang och gick en runda strax innan klockan 07.00! Det var första gången jag inte hade kortbyxor och t-shirt för det var ordentligt kallt just när solen höll på att gå upp!

Passade sen på att tvätta en maskin med tvätt och det var helt perfekt att hänga ut tvätten i det strålande solskenet efteråt och allt torkar faktiskt på någon timme i den torra luften! Under sommarmånaderna var det ibland 100 procent luftfuktighet när jag sprang på morgonen, men nu är det ingen luftfuktighet alls och det är snart dags att dra igång luftfuktaren i lägenheten!

Dagens höstbild

Dagens höstbild får bli från området i mitten med byggnad A01 i bagrunden! De röda höstfärgerna på löven är härliga att se, men på många ställen börjar de flesta nu att falla av, dock ej just på detta ställe!

Igår var dessutom servicepersonalen här för att koppla bort luftkonditioneringen som nu inte behövs längre. De kommer sen på våren och kopplar igång den igen. Fast det har varit en rejäl översvämning på norra balkongen där luftkonditioneringsaggregatet står och det kommer fortfarande massor av vatten från aggregatet som jag inte vet var det kommer från. Jag satte ut en spann, men den blir full inom fem minuter så det är rätt meningslöst! Fast det finns avloppsrör på balkongen så det rinner ut den vägen efterhand, bara lite trist eftersom jag hade tänkt städa och fixa till den balkongen idag!

Fast precis när jag satt och skrev detta kom en av servicekillarna och stängde av vattenflödet. Det är någon grej inne i aggregatet som tydligen är trasig och måste lagas eller bytas ut!

Översvämning på balkongen

Det har varit fullt vattenflöde på balkongen hela dagen nästan fram till klockan 17.00 när det kom en man och stängde av det som rann ut från aggregatet. Spannen som syns fylldes på cirka fem minuter så det var rätt meningslöst att tömma den hela tiden.

Nu tänkte jag fixa en liten lasagne till middag, vilken är en rätt ovanlig middag i Kina, men den smakar precis lika bra här som i Sverige!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.