Dags att plocka in växterna från balkongerna

I morse var det faktiskt riktigt kallt och jag hoppade över löpningen, inte för att det var kallt utan för att jag sovit rätt dåligt under natten. Tyckte också det nu var dags att plocka in växterna från balkongerna, men jag nöjde mig med den södra idag!

Städning av balkongen

Kliniskt rengjord balkong efter att bord och alla växter flyttats inomhus. Min stol till läshörnan flyttar jag dock tillbaka, för det går faktiskt att sitta där även mitt i smällkalla vintern de dagar solen skiner och det gör den nästan alltid under vintern.

Det har varit kul att prova lite nya maträtter senaste dagarna, men idag får det bli en gammal favorit i form av strimlat kött i en löksås och potatismos! Det var ett bra tag sedan jag gjorde potatismos så det ska bli gott! Det fungerar perfekt nu att jag står för middagen runt 19-tiden på vardagarna och någon annan står för lunch och middag under helgerna! Det går dessutom betydligt snabbare att laga “svensk” mat än kinesisk. Läste i en blogg om någon som gjorde kålpudding och blev lite sugen, så det får nog bli nästa projekt om jag hittar något bra recept!

Kul för övrigt idag var att Karlskronabloggen hade något av ett besöksrekord igår och under natten i Kina och nästan alla kom efter att ha sökt på “avpixlat” via Google. Jag skrev en artikel om Politiskt Inkorrekts efterträdare Avpixlat för ett par dagar sedan och den ligger bland de fem första om man söker efter just “avpixlat”. Expressen och någon annan tidning hade skrivit om ersättaren och gjorde därmed ofrivillig gratisreklam för Avpixlat! Det var också kul att se i statistiken att nästan alla sedan klickade vidare till Avpixlat! Det kom även väldigt många besökare via blogglänkarna från Göteborgs-Postens artikel om “den moderate medeltidsprofeten” i Sveriges riksdag som jag också skrev ett inlägg om i Karlskronabloggen igår!


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.