Nu är alla växterna inne från balkongerna

Idag var det väldigt dålig luft tidigt på morgonen så jag avstod från den korta löpturen jag hade tänkt ta! Ägnade mig i stället med att plocka in och duscha växterna från norra balkongen, det är mest stora kaktusar som nu får stå inomhus under vintermånaderna, då det blir rejält kallt på nätterna, men härligt på dagarna om man håller sig i solskenet.

Nu är alla krukväxterna inomhus inför vintern

Gårdagens “biff stroganoff” eller vad man ska kalla det blev riktigt bra och även moset blev riktigt gott! Det är sällan jag är helt nöjd, men igår blev det riktigt bra! Dagens projekt blir att göra en kålpudding, vilket jag aldrig provat i Kina tidigare. Det är väl bara sirapen som fattas, men jag tror det ska fungera med lite honung i stället! Gick till Yonghui i morse och handlade det som behövs så vi får se hur det blir! Blir det inte bra finns det rester från igår eller får vi gå till min favoritrestaurang alternativt McDonalds eller KFC.

Fruktförsäljare utanför Yonghui

Utanför Yonghui hade en man med häst och vagn tagit plats och sålde frukt! Det är faktiskt en inte helt ovanlig syn även om jag bara sett det en gång tidigare just framför detta Yonghuivaruhus. Ifall jag misslyckas med kålpuddingen ikväll så är väl närmaste stället att äta på just detta KFC som syns till höger dit det bara tar fem minuter att gå!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.