Idag var det 30 år sedan U 137 i Karlskrona

Idag var det exakt 30 år sedan U 137 gick på grund utanför Karlskrona och jag har skrivit om detta i Karlskronabloggen!

Här i Beijing har jag mest jobbat med uppdatering av hemsidorna och på kvällen kom även Ella och hennes mamma hit för att äta middag. För min del tillbringade jag nästan hela tiden till att leka med Ella medan de andra fixade mat. Vår riskokare är på reparation efter att något gått sönder och det ris som kokades på annat sätt idag var helt oätligt, men jag hade som tur var potatismos kvar sen igår så det blev potatisplättar och lingonsylt för min del!

Spolning av gångvägarna

Idag var det spolning och tvättning av alla gångvägar i bostadsområdet och det är något som görs någon gång i veckan eller “vid behov”.

Ella är djupt koncentrerad när hon kollar på TV

Ella är alltid lika djupt koncentrerad när hon kollar något kinesiskt barnprogram på TV. Hon märkte inte ens när jag lade in bollen som ser ut som en jordglob i hennes luva och gick omkring med den långt efteråt!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.