Höstbilder från bostadsområdet i Beijing

Idag tänkte jag än en gång vara lite extra lat och inte skriva så mycket i denna blogg! Har skrivit en del inlägg till Karlskronabloggen som kommer så småningom och måste också hjälpa en vän i Bryssel med en översättning från engelska till svenska! Så jag nöjer mig helt enkelt med nedanstående fyra bilder denna dag, tyvärr var det inget bra ljus alls för bilder på eftermiddagen, så det blev som det blev. Klicka för att se en större bild.

Höstbilder från bostadsområdet i Beijing

Det är fina röda löv på vissa ställen, men det blåste idag så på vissa ställen mot söder har de redan ramlat av.

Höstbilder från bostadsområdet i Beijing

Här var faktiskt ett ställe jag inte varit på tidigare och det visar en utsikt ner mot södra ingången till området! I mitten av området finns alla gemensamhetsfaciliteter som simhall, affär, restauranger och en del annat plus att det är extra mycket grönt och strilande vattendrag där.

Höstbilder från bostadsområdet i Beijing

Det är ju väldigt vackert inom området och jag har sett bröllopsfotografer ta bilder här tidigare, men ovanstående var nog inte något sådant. Det var en ung tjej som blev fotograferad med rök och såpbubblor som bakgrund! Hon som blev fotograferad var väldigt blyg och ville inte att jag skulle ta bilder, så jag nöjde mig med denna bild från distans! Just här är mitt favoritspår när jag springer mina morgonrundor!

Höstbilder från bostadsområdet i Beijing

En hyfsat vacker höstbild med byggnad A06 i bakgrunden

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.