Idag blev det bara en tänkardag

Idag blev det bara en tänkardag med planering av webbsidorna och jag har även två helt andra projekt jag måste ta tag i och har även ett antal domännamn som snart måste förnyas och jag måste bestämma om jag ska göra det själv eller på annat sätt! Men det var härligt att sitta i solskenet på balkongen och fundera och skriva ner de olika alternativen på eftermiddagen! Tog sen en kort promenad i bostadsområdet bara för att få ett par bilder till detta blogginlägg!

Lövsoparna har det jobbigt just nu

Lövsoparna har det jobbigt just nu för det blåser en del på nätterna och tidigt på morgonen så de har många löv att ta hand om!

Fågelmatning med klyftpotatis

Från en middag för några dagar sedan låg det kvar en del klyftpotatis i kylskåpet som jag glömt bort och som jag tänkt ge till änderna, för de gillar verkligen mina klyftpotatis lika mycket som bröd! Idag kunde jag dock lämna över dem till en liten flicka och hennes mormor så de fick sköta matningen medan jag tog ovanstående bild!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.