Åter en hemmadag med uppdateringar

Förkylningen sitter i men jag har ingen feber och hade tänkt springa en runda i morse, men nu kom åter en dag med dålig luft så jag hoppade över det! Tog även äntligen tag i förnyandet av diverse domännamn jag personligen eller mitt företag äger och jag kunde väl inte lösa alla på det sätt som jag egentligen ville, men det fungerade bra och nu är alla akuta domännamn förlängda!

Kul också att få en pratstund med min gamle arbetskamrat “Per den nye” på Ballou i Karlskrona och Ballou presenterar sin personal en efter en i Balloubloggen så nu väntar jag bara på Per så att jag kan få skriva en kommentar, antingen under eget namn eller något av mina “alter ego” beroende på vad han skriver!

Asfaltering av parkeringen

I natt hade de asfalterat parkeringen utanför Yonghui Supermarket, men tydligen stod det kvar en bil hela natten så resultatet blev enligt bilden!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.