Idag blir det bara ett kort inlägg

Idag nöjer jag mig med ett kort inlägg och en bild, jag har ju faktiskt alla dagar jag varit i Kina de senaste åren lyckats producera ett inlägg varje dag i denna blogg, men idag blev det många inlägg i Karlskronabloggen så det blir bara lite kort här!

Det blev mest lite jobb framför datorn idag och jag tog även buss 513 till Carrefour och handlade. Det blev även lite löpning med en tung ryggsäck på hemvägen för jag såg att 513 var på gång in till korsningen på Xidawang Road och jag hann precis med den bussen!

Får se när jag kommer igång med den riktiga löpningen igen!

Trehjulig mopedbil

Här är det mest dyrare bilar och taxi som kör men det finns även dessa trehjuliga mopedbilar som man kan se då och då!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.