Inställt flyg, men SAS fixade detta suveränt bra!

Fredag 13 juni 2008
Tog tåget 13.38 från Karlskrona till Kastrup och var framme strax efter 17,00, knappt fyra timmar innan avgångstiden 20.55! Jag gillar att vara ute i god tid och denna gång hade jag extra tur att jag var på plats i så god tid för SK995 till Beijing var skyltad som inställd! Planet stod kvar i Beijing med bränsleproblem. SAS ordnade dock ett extraflyg till Stockholm 20.55 eftersom Beijingflyget från Stockholm SK993, som avgår ungefär samma tid inte var fullbokat. Eftersom jag var så tidigt på plats kom jag med på planet till Stockholm, jag tror det var ett 60-tal personer som kom med, mest kineser, men jag hade som sagt tur! Planet gick från Kastrup 20,55 och landade i Stockholm mindre än en timme senare och Stockholmsplanet till Beijing väntade på oss och SAS garanterade att våra bagage skulle komma med. Planet lyfte från Stockholm 22.30 med beräknad ankomst till Beijing 12.55, dvs bara en timme senare än flyget från Kastrup skulle landat! Helt suveränt ordnat av SAS!

Tags: , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.