Missade tyvärr att sätta in minneskortet…

Tyvärr hade jag inte satt in minneskortet i min “lilla” kamera idag när jag gick och handlade så jag missade några bra bilder. Skrev ett inlägg om det i Karlskronabloggen eftersom jag kom att tänka på en tidigare intressant diskussion i Victoria Wärmlers blogg och jag tror även på dåvarande Politiskt Inkorrekt om varför Sverige har världens näst högsta och Europas i särklass högsta statistik när det gäller våldtäkter.

I Sverige ska ju det ju enligt gammelmedierna och Brottsförnekande Rådet (BRÅ) bero på att “svenska kvinnor klär sig för utmanande”, “…har högre benägenhet att anmäla våldtäkter” eller att det är “en ovanligt varm sommar” vilket naturligtvis är totalt nonsens.

Här i Beijing kan man verkligen prata om lättklädda och “utmanande” klädda kvinnor, särskilt som nu under sommarmånaderna, men inte fasen sker det några överfalls- eller gruppvåldtäkter här, till skillnad mot i “Sverige” där sådant numera tycks vara en normal del av det dagliga livet utan att några ansvariga politiker från sju(k)klövern överhuvudtaget bryr sig.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.