I morgon blir det löpning igen

I morgon tänkte jag dra igång löpningen igen, även om det nog inte kommer att bli så mycket löpning utan snarare joggning med gående emellan. Jag brukar i och för sig alltid vakna 06.00 men har ställt mobilen på ringning för säkerhets skull.

Idag blev det bara tre-fyra varvs promenad i området och det är kul att möta alla vakter, trädgårdsarbetare, postutdelare och boende som känner igen mig sen tidigare och alltid hälsar och växlar några ord! Jag har tidigare uppskattat det till att det bor mellan tre- och femtusen människor bara i detta lilla område, men jag har ytterst sällan sett någon utlänning här. Det var en fransk man jag pratade med ibland som bodde med sin kinesiska fru, son och svärmor, men de har jag inte sett ännu under denna vistelse.

I övrigt hade jag en lång chatt med en riktigt nära vän på MSN på eftermiddagen. Det var länge sedan vi hördes av och det var verkligen skönt att höra att allt är bra! Kunde t o m dela med mig av några bilder från denna bloggen och andra från senast vi hördes för länge sedan! Vi är verkligen “samma andas barn” och har barnasinnet kvar trots att vi inte har samma modersmål!

Dagens bild blir nedanstående! Det är från huvudingången till bostadsområdet där fontänerna sprutar och det oftast är riktigt många människor som sitter med sina barn och barnbarn och pratar. Tog dock bilden just under lunchtid så det var inte så mycket aktivitet, men om man går dit sent en kväll under den extremt varma sommaren är det ett enormt folkliv i svalkan från de sprutande fontänerna.

Svalka från fontänerna

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.