Här skulle det varit en park med konstgjord sjö

Dagens Bild i denna bloggen blir från söder om bostadsområdet där det bakom det blå staketet skulle bli en park med en konstgjord sjö och alla som har lägenheter i de två byggnaderna i söder bostadsområdet skulle få en fantastiskt fin utsikt och det har jag hört sedan 2007.

Det har fortfarande inte hänt något utan nu är det i princip en soptipp plus att där finns en massa baracker där gästarbetare från södra Kina bor med sina familjer så vi får se vad som händer! Vi har ingen utsik så vi ser så långt eftersom vi bor i andra änden av området och det är många byggnader emellan, men det kunde verkligen bli en absout fantastisk park i det området med en sjö i mitten!

Det finns många små sjöar i parkerna i Beijing och alla är konstgjorda och utgrävna för hand. Den största och mest kända är i Beihaiparken i centrum, men för min del är Longtanparken med sin underbara sjö favoriten!

Annars har jag mest lagt dagen till uppdateringar i Karlskronabloggen som jag nu ska komma igång med rejält igen efter återfärden till Beijing!

Tyckte det passar bra med en panoramabild från min supersimpla Sonykamera med tanke på senaste inlägget i Karlskronabloggen om Lasse Carlsson och hans Rondell som verkligen har professionell utrustning för att ta riktiga panoramabilder i 360 grader! Min bild blev helt klart INTE bra, men den får duga för idag. (Klicka för större bild).

Här skulle det varit en park med konstgjord sjö

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.