Nu har jag två datorer att jobba och surfa med

Dagens bild i denna bloggen får bli från mitt skrivbord i Beijing och en ny liten dator som är trådlöst uppkopplad mot bredbandet och med inbyggd webbkamera och mikrofon, så det går att promenera runt med den och sitta på balkongen och både jobba och chatta om jag vill. Det är ingen större förändring, men vissa saker kommer jag inte åt via den stationära datorn så det blir lite enklare så här och det är perfekt med två datorer och två skärmar så här bredvid varandra!

Idag på eftermiddagen var det “Bean” på HBO som vi kollade på och den är riktigt rolig och vi hade faktiskt inte sett den tillsammans tidigare! Jag har sett den tidigare i Sverige, men blandade ihop den med en annan MrBean-film som vi har på DVD här i Beijing.

Idag får det bli något enkelt till middag och vi får hjälpas åt med det! Ibland lägger kineser otroligt (alldeles för) lång tid på att laga middag och i och för sig även lunch! Det är i regel massor av olika rätter plus ris så ibland känns det som hälften hade varit tillräckligt!

I morgon blir det även till att ta tag i Karlskronabloggen igen! Bara ett par uppdateringar senaste veckan, men nu kommer rätt många de närmaste dagarna!

Nu har jag två datorer att jobba och surfa med

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.