Nu ska Ella bo hos oss över helgen

Ellas mamma har åkt bort över helgen så det var jag som fick hämta fyraåriga Ella Beijing Little Professor Bilingual Kindergarten klockan 17.25 och hon ska bo hos oss hela helgen. Nu på sommaren öppnar de inte grindarna så att föräldrar, mor- och farföräldrar kan gå in och hämta barnen utan nu kom de ut “klassvis” och springer sedan ut till den eller de som väntar!

Tror att Ella som vanligt kommer att trivas rätt bra hos oss för det är lite “friare” än hemma hos mamma att hitta på bus och äta lite “onyttiga” saker! Började direkt med en isglass som sen blev två och jag vet inte om Ella ätit det sedan förra sommaren när hon provade det en dag hon var hos oss, för då var första gången!

Idag stod inte jag för middagen utan det blev diverse enkla kinesiska smårätter och det var helt OK som middag!

Roliga ballonger på Yonghui

På Yonghui kan man få dessa trevliga ballongkompositioner till sina barn om man handlar vissa saker!

Beijing Little Professor Bilingual Kindergarten

Nu på sommaren får man stå utanför grindarna och vänta på barnen som kommer klassvis vid olika tider.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.