Hoppade över besöket på Hongqiao

Jag var uppe tidigt och kollade sammandrag från nattens EM-matcher, men somnade sedan om en timme. Sen var det arbete med att svara på mail som gällde några timmar och sedan lunch. Hade tänkt jag skulle åka till Hongqiao och kolla lite med vad som gäller vid försäljning av märkeskläder nu, men jag tar det i morgon eller övermorgon i stället eftersom jag hade några andra uppdateringar på andra hemsidor jag ville fixa med.

Dagens bild får bli från när jag gick hem efter att ha handlat på Shuanglong och personalen på den japanska restaurangen som ligger alldeles bredvid hade diverse övningar, fast på andra sidan gatan utanför de nya galleriorna som inte öppnat ännu. Om du klickar på bilden kan du se att de har fyra ölflaskor på en bricka och det var nog det övningen gick ut på, att träna hur man serverar öl!

På kvällen fixade jag sedan en stor pizza och pizzasallad till middag. Lite blandade tillbehör och jag testade bl a Ellas mammas köttsås på en del av pizzan och tyckte den blev fantastiskt god, kanske lite för mycket sås och för starkt tyckte de andra, men inte jag.

Träning i att servera öl


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.