Nu är det åter 35 grader och grymt varmt

Idag körde vi återigen igång luftkonditioneringen i lägenheten igen för det är helt grymt varmt ute. Även på varuhusen i närheten har man nu kört igång igen och det är härligt att komma in där när de har sin AC igång. De hade den igång under den tidigare korta värmeböljan med den har nu varit avstängd under de regndagar som varit, men då är det olidligt varmt inomhus och jag tycker nästan lite synd om de som jobbar där som måste gå där hela dagarna i den värmen utan AC!

Barnvagnar är rätt sällan använda i Beijing

Barnvagnar är rätt sällan använda i Beijing men här kommer en bild på barnvagnar i Younghuivaruhuset och de kostar mellan motsvarande 200 kronor och 1000 kronor. Inte särskilt dyrt, men ändå ser man mest föräldrar, morföräldrar och farföräldrar som bär sina barn eller barnbarn i famnen på gatorna och även inom bostadsområdet.

Vattenläcka?

Jag vet inte om detta var någon vattenläcka för det formligen sprutade vatten under ett träd på Hongyan Road och det mesta kom helt klart inte träd och gräs till del utan flöt ut på gatan och ned i avloppet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.