Ändrade planer idag

Idag hade jag egentligen tänkt åka till Silk Market och Hongqiao för att kolla läget, men vi vaknade alldeles för sent eftersom jag även behöver jobba några timmar varje morgon. Det var dessutom vissa problem så ett helt gäng arbetskamrater var uppe och jobbade mitt i natten hemifrån eller i serverhallen. Det löste sig dock framåt tretiden svensk tid, men det blev en del extra mail att svara på för min del. Fast det var rätt skönt, för de flesta kunderna märkte inte problemet eftersom det var natt i Sverige!

Efter en enkel lunch med rester från igår gick jag sen och handlade lite köttfärs för ikväll blir det pasta och köttfärssås. Hade sen tänkt ta en långpromenad på eftermiddagen, men precis när jag skulle ge mig ut började det spöregna så jag sitter vid datorn och skriver detta istället och det blir åtminstone lite motion för fingrarna!

Norra ingången till bostadsområdet

Översikt från norra ingången till bostadsområdet som också är huvudingången och det finns tre ytterligare tre ingångar till området i de andra vädersträcken, alla bemannade med dygnet runt för att inte obehöriga ska komma in på området.

Norra ingången till bostadsområdet

Idag var det stor leverans av blommor och växter till området men jag tror faktiskt att just dessa ska stå där de packas upp framför den stora välkomnande stenen vid huvudingången. Vakten har stegat ut tiotalet meter från sin lilla pulpet och övervakar uppackningen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.